VLOG felszerelés útmutató - Problog - Tripont

Videofelszerelés

Címkék: colorama, panasonic, canon, vanguard, rode, Szerző: Voodoo A vlogolás, más néven videó blogolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend és sokak számára a Youtube és egyéb videó megosztók teremtik meg a lehetőséget a siker és hírnév felé.

videofelszerelés

Ami nagyban közrejátszik és meghatároz egy sikeres csatorna népszerűségében az nem más, mint a téma, amit és miről közvetít a csatorna, valamint a készítő személyisége, mennyire megnyerő és szimpatikus. Ezen felül persze a technikai megközelítéstől is nagyban függ, hogy valaki milyen minőségben és ráfordított videofelszerelés készít el egy-egy tartalmat vagy egy egész vlog sorozatot.

Ahhoz, hogy valami minőségit rakjunk le az asztalra és egy korszerű és fejlett tartalom legyen a vége, ahhoz elengedhetetlenek lesznek egy idő és bizonyos szint után a felszerelések. A vlogot, mint minden általában egy közvetítő műfajt, több formában és videofelszerelés lehet elkezdeni és folytatni. Amit mindenképp fontosnak tartható, videofelszerelés a folyamatos fejlődés. videofelszerelés

Legjobb videós felszerelés – YouTube videó készítés, online kurzusok, otthoni stúdió felállítása

Az igényeket, amik kiköthetőek egy idő után már nem maga a vlogger, hanem a célközönsége határozza és határozhatja meg. Hogyan is kezdhetünk neki egy minőségi vlog indításához? Először is mindenképp meg kell határoznunk a témát, amellyel foglalkozni szeretnénk. Ezt egy bemutatkozó videofelszerelés célszerű is a csatornánk indulásának az elején közzétenni.

videofelszerelés

Számos lehetőség közül választhatunk, szinte bármiről készíthetünk vlogot. Egyesek a különböző tárgyak félbevágásáról készítenek videókat, ami érthetetlen módon magas nézettséget és feliratkozók számához vezet.

Ami napjainkban a legnépszerűbb csatornák közé tartozik az a gamer és geek vonal, ahol egy játékról, eseményről mondják el a vloggerek személyes tapasztalataikat. Sokszor élőben is közvetítenek. Órákon keresztül is tarthat videofelszerelés ilyen közvetítés, általában nem annyira kötöttek mint egy hagyományos, televíziós adás.

  1. Vloggerkednek és járják a várost Oktatóvideókat készítenek Művészi videót csinálnak stb.
  2. Vloggerkednek és járják a várost Oktatóvideókat készítenek Művészi videót csinálnak stb.

Mi kell ahhoz, hogy egy minőségi vlog csatornát indítsunk? Kamera A piac teli van videófelvételre alkalmas eszközökkel.

videofelszerelés

Egy jó fényforrással ami akár az ablakunkon beszűrődő fény is lehet akár már telefonnal is felvehetjük az egészet. DSLR-ek terén közismerten a Canon az egyik legjobb, épp ezért ajánljuk bátran a belépőkategóriás ezt a D kit -et, amelynek a mm -es objektívje elég sok felhasználási területet átfog.

Legsikeresebb fényképezőgépe a Videofelszerelés vagy az alacsonyabb árfekvésű G7 is nagyon jó választás, amelyek már 4K felbontású videó rögzítésére videofelszerelés alkalmasak. Mikrofon A jó minőségű mikrofon elengedhetetlen egy vlog elkészítéséhez. Ha abból indulunk ki, hogy a vlog videóból és hangból áll, akkor célszerű, hogy jó hangminőségre utazzunk.

Például kivel forduljon erekcióvesztés esetén ezt a Rode mikrofontde alternatívák mindig vannak.

Állvány Ahhoz, hogy stabilan álljon az asztalon a videókamera vagy fényképezőgép, szükségünk lesz egy állványra. Egy klasszikus kis háromlábú tripod megteszi.

videofelszerelés

Lehet ez kicsi, videofelszerelés asztali állvány vagy egy terepre tervezett karbonvázas állvány is. Felhasználási körülményektől függ, hogy mennyire mélyen nyúlunk a zsebünkbe, ezért itt ajánljuk, hogy mindenki nézzen utána a váznak.

A teherbírás, a súly, az állíthatóság mind fontos szerepet játszanak. Az állványok listája itt található. Zöld háttér green videofelszerelés A zöld háttér közel sem létfontosság egy jó vlog elkészítéséhez, inkább csak videofelszerelés adhat útközben. Stream-elés közben szokták használni, hogy az adott játékból minél kevesebbet takarjon ki az előadó.

Maszkolás segítségével elrepíthetjük magunkat akár a Mount Everest tetejére is.

Mi kell a videózás elkezdéséhez? (És Szponzorok)

A Colorama nagyon jó minőségű és árfekvésű fotós hátterek gyártója és ez a zöld változat például tökéletes választás lehet erre a célra. A 11 méteres hosszából eredőben több helyen is fel tudjuk használni, ha pl feldaraboljuk azt. Sok sikert!

videofelszerelés