Péniszember kalandjai – mutatunk egy mesét, ami biztos kiveri nálad a biztosítékot

Pénisz rajzfilm, Keresés a playeren

Tartalom

  John Dillermandnak elképesztő pénisze van. Olyan elképszető, hogy segítségül hívható mentési műveleteknél, de lehet vele zászlót emelni és fagyit lopni is — derül ki mindez a Guardian cikkéből, ami egy négy és nyolc év közötti gyerekeknek szánt rajzfilmről szól.

  A dán közszolgálati csatorna tűzte műsorra a John Dillermandot, melynek főszereplője, a névadó férfi különböző kalandokba keveredik, és az elé gördülő akadályokat általában a példátlanul nagy hímtagja segítségével oldja meg. Pénisz rajzfilm premier epizódot szombaton sugározták a DR című csatornán, azóta az egész ország forrong.

  • Rajzfilm pénisz, Dudorok a pénisz fején erekcióval
  • Bocsánatot kértek a rajzfilmben lévő hatalmas pénisz miatt
  • Péniszember kalandjai – mutatunk egy mesét, ami biztos kiveri nálad a biztosítékot

  Tényleg ezt az üzenetet akarjuk közvetíteni a gyerekeknek, miközben egy hatalmas MeToo hullám közepén vagyunk? Elhiszem, hogy viccnek szánták, de nem vicces.

  pénisz rajzfilm

  És most ezt mutogatjuk a gyerekeinknek. Velük ellentétben volt, aki megvédte a John Dillermandot, egy családpszichológus szerint ugyanis a kritikusok egyszerűen túlgondolják a dolgot. Egy olyan pénisz rajzfilm jelenik meg, aki impulzív, nem mindig irányító és hibázik — csakúgy, mint a gyerekek.

  Gigantikus méretű pénisszel szórakoztatja a gyerekeket egy dán mesecsatorna John Dillermand címmel egy éveseknek szánt animációs film borzolja a kedélyeket a világhálón. No, persze mindezt premier plánban, a nyilvánosság előtt teszi, olyan természetességgel, mintha a világ leghétköznapibb dolga volna.

  De döntő fontosságú, hogy Dillermand végül mindig helyesen cselekszik. Felelősséget vállal a tetteiért.

  pénisz rajzfilm

  Amikor például egy nő az egyik epizódban azt mondja neki, hogy péniszét a nadrágjában kell tartania, ő hallgat rá. És ez szép. Az ügyben természetesen a rajzfilmet sugározó csatorna is megszólalt.

  Fejes Réka Tudta, mi a nagy szerelem, mégsem ment férjhez Jane Austen Egy új animációs sorozat sokkolja a gyerekeket — de főleg a felnőtteket — a dán közszolgálati tévéadón. A rajzfilm főhőse John Dillermand, aki rekordméretű nemi szerve segítségével oldja meg a mindennapi problémákat.

  Ők a sajtónak elmondták, belátják, hogy rossz volt az időzítés, viszont eszükbe sem jutott, hogy a férfi nemi szervet ünnepeljék. Kijelentették, hogy a műsornak semmi köze szexuális töltetű dolgokhoz, a céljuk pedig az volt, hogy a különbözőséget és a sokszínűséget jelenítsék meg azzal, hogy a főszereplő olyan tulajdonsággal bír, amilyennel mennyiségű merevedés eséllyel senki más a világon.

  A sorozat főszereplője ugyanis a világ leghosszabb pöcsű embere, John Dillermand, aki a legkülönbözőbb élethelyzetekben veszi hasznát a nemcsak irtó hosszú, de ráadásul ormányszerűen irányítható, leginkább Marsupilami farkára emlékeztető péniszének. Van, hogy azzal távolítja el a természetes vizekbe hajított háztartási hulladékot vagy kergeti el a kisgyerekekre támadó oroszlánt, de rugóként feltekerve ugrálni is tud rajta, és néha simán csak becsípi valahová és bajba kerül. Aki nem ismerné, Marsupilami egy híres francia képregénykarakter, egy irtó hosszú farkú, majomszerű lény, akinek a farka olyan, mint másnak a keze, és még Sega-játék is pénisz rajzfilm róla a kilencvenes években: Na, John Dillermannak pont ilyen a fasza.

  Ezen túl hozzátették, semeddig sem tartana, hogy elkészítsenek egy olyan rajzfilmet, aminek a főszereplője egy nő, aki nem bír uralkodni a hüvelyén. A legfontosabb pedig az, hogy a gyerekeknek tetszett — zárult a csatorna hivatalos kommünikéje.

  pénisz rajzfilm