Pénisz XXL - Erekcióerősítő Krém Férfiaknak 💪 34 centiméteres pénisz

Pénisz gúny, Pénisz gúny

Amikor a méret számít: péniszcsökkentő műtétet hajtottak végre Origo Egy amerikai tinédzser meglepő panasszal kereste fel az urológus orvosát.

esés közben erekciót szenvedett

Nem megnagyobbíttatni, hanem megkisebbíttetni akarta a péniszét. A 17 éves fiút a szexben és a sportolásban is zavarta az átlagosnál jóval nagyobb méretű nemi szerve. A fiatalembernek nem is a pénisze hosszával, hanem szokatlan, baseballütőre emlékeztető alakjával és a vastagságával volt gondja.

Pénisz gúny. Bizarr - pénisz-palota sokkolja az embereket Tartalom Ajánlom Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy a klasszikus, meztelen férfitesteket ábrázoló szobrok viszonylag kis pénisszel rendelkeznek.

Ez a méret merevedéskor sem változott lényegesen. Gyakori priapizmus A fiú sebésze, Rafael Carrion, a Pénisz gúny Egyetem urológusa is meglepődött, amikor a tinédzser beállított hozzá szokatlan kérésével.

Válaszvideó - Szex - A férfi nemiszerv

Amikor azonban meghallgatta a panaszait, és szemügyre vette a kérdéses szervet, maga is belátta, jogos a kérés. A fiú ugyanis nehezen tudta elhelyezni hímvesszőjét a nadrágjában, amely zavaróan kidudorodott, ezért gúny tárgyává tette őt, és a sportolásban, valamint a nemi életében is zavarta őt.

erekció szuper

Ráadásul a fiatalember többször szenvedett fájdalmas priapizmustól, azaz nemi inger nélkül fellépő, akaratlan merevedéstől, mert a pénisze szokatlan alakja miatt az erek gyakran elzáródtak és lassan múló erekciót okoztak.

Szokatlan műtét Dr. Carrion és csapata átnézte az orvosi szakirodalmat, de nem találtak példát arra, mit is csináljanak.

Végül úgy döntöttek, hogy azt a műtéti technikát fogják alkalmazni, amelyet a Peyronie-betegség gyógyítására használnak.

izmot húzott a péniszre

E rendellenességnél kötőszövet szaporodik fel kóros mértékben a péniszben, ami a pénisz elgörbülését és végül működésképtelenségét okozza. A pénisz röntgenképe a műtét pénisz gúny Journal of Sexual Medicine A sebészek egy régi körülmetélési hegnél felvágták a pénisz bőrét, és felhajtották azt a hímvesszőről.

Ezután mindkét oldalról kimetszettek egy-egy szövetdarabot.

a pénisz nagyítása

A műtét végén helyreállították a húgycső folytonosságát és az idegi összeköttetéseket. A fiú csupán két napot töltött a kórházban, és rendkívül elégedett új péniszével.

merevedési kezelés

Az orvosok nem mérték meg az új péniszt, de Carrion szerint még mindig elég termetes. És ami a legfontosabb: a fiúnak nincs problémája a normál merevedéssel, és pénisze kellő mértékben érzékeny az ingerekre.

  • Pénisz gúny A méret a lényeg?
  • Pénisz gúny. Felálló állapotban a pénisz leereszkedik
  • Gúnyos pénisz Ez a cikk már több mint 90 napja készült.
  • A legnagyobb pénisz
  • Nem követem Szerzőim