Merevítés függesztéskor.

Tartalom

  Termékkiíráshoz szükséges adatok a CPR. A Prelude Sixty használható minden standard modulméretű laphoz és panelhez, nagy rugalmasságot kínálva az építésekhez. A könnyen elhelyezhető és csatlakoztatható, toldható és szétszedhető főtartókat különösen előnyös nagy fesztávok esetén alkalmazni.

  merevítés függesztéskor gyors erekciós videók

  A SuperLock kliprendszerrel az univerzális főtartóhoz a standard Prelude 24 Peakform is toldható, a toldások pedig az esetleges átépítésekkor utólagosan szétbonthatók, illetve újraépíthetők. Az erősebb és stabilabb keresztmetszet, a 62 mm-es szelvénymagasság, illetve a fokozott csavarodási merevség a nagyobb teherbírás és a szerelés ideje alatti egyszerű kezelhetőség mellett nagyobb függesztési távolságokat is enged, azaz a főtartó kevesebb függesztési pontot igényel.

  A megnövelt fesztáv különösen előnyös lehet nagyobb felületek, például folyosók mennyezetkialakításaikor.

  merevítés függesztéskor egyetlen lánynak nincs erekciója

  Merevítés függesztéskor dupla merevítés az összeépítést is egyszerűbbé teszi, mert ezáltal a főtartó gyorsabban és könnyebben vágható is. Az erős kapcsolatot létrehozó SuperLock kliprendszer a biztos kapcsolat kialakulásakor jól hallható kattanással zár.

  merevítés függesztéskor gyógynövény a tartós erekció érdekében