Farmerből- táska és más ideas | táska, táskák, varrás

Merevítés farmerben, Mire lesz szükséged ha varrni szeretnél? - Az alap felszerelés - TÁSKA SULI - Merevítés farmerben

Merevítés farmerben Jön a tavasz, a virágos motívumok ideje.

merevítés farmerben

Ha szeretsz varrogatni és merevítés farmerben hímezni is tudsz, készíthetsz magadnak egy új táskát, hozzá illő pénztárcával. A sötét indigókék alapon vidáman virítanak merevítés farmerben a kollekció élénk színű virágai.

Merevítés farmerben, Farmerből- táska és más...

Tedd a papírt az egyik 32×20 cm-es farmer anyag színére, és a jelölőceruzával a lyukakon keresztül pöttyvonalakkal rajzold át a motívumokat. Már papír nélkül, szabad kézzel erősítsd meg a vonalakat.

merevítés farmerben

Hímezd ki a motívumokat a mintáknál megadott öltéstípusokkal és színekkel. Your browser does not support the video tag.

Pontosan milyen táskákat fogunk elklészíteni? A táska a fotón üres, ennek ellenére láthatóan így is nagyon jó tartása van. Elkészítésekor megtanulhatod, hogyan kell szabályosan merevíteni egy táskát. Nagyon látványos táska, különlegességét egy textilbőr dekoráció adja.

Regisztrálj most, és nézd meg a varrás oktató videókat: Add meg hogyan szólíthatunk! Az osztott fonal két szálával dolgozz, az aranyszínű szálból egyet használj.

  1. Your browser does not support the video tag.
  2. Fájdalom a prosztata merevedése során
  3. Merevedés 25 éves férfiaknál

Vasald a táska farmerlapjainak hátoldalára a merevítő közbéléseket, majd a felső szélekből hajts be cm-t és varrd le. A két színoldalt egymásra fordítva géppel varrd össze a táska oldalait és alját. A vállpánt láncszemeibe öltögetve alaposan varrd hozzá merevítés farmerben varrásszélességhez a láncot.

Fordítsd színére a táskát és a géppel varrt öltések merevítés farmerben kézzel varrd bele a cipzárt. A két végén igazítsd függőlegesre a láncot, és a tövében öltsd össze néhányszor a vásznat. A 32×20 cm-es pamutvásznak felső szélét varrd le, mint a farmernél, színükkel fordítsd egymásnak az anyagokat, majd varrd össze a bélés oldalait és alját.

merevítés farmerben

A cipzárra készíthetsz bojtot, vagy készen is vehetsz rá.