Sztárvilág

Megbilincselt pénisz

A nyílt utcán rugdosta és vágta földhöz csecsemőjét egy anyuka — videó Egy amerikai esküdtszék bűnösnek talált 23 rendbeli súlyos gyermekbántalmazás vádjában a Tennessee államban élő 40 éves nőt, aki a vád szerint több hónapon át megbilincselt pénisz megbilincselt mostohafiait — jelentette a helyi sajtó.

All channels

A két gyerek májusában szökött el otthonról, amikor egyikük 14, a másik pedig 16 éves volt. Az egymáshoz bilincselt kamaszok a helyi iskolában kerestek menedéket, ahol a takarító értesítette a hatóságokat — írta a Knoxville News Sentinel.

nincs merevedés, nincs izgalom a nemváltozás után merevedés következik be

A beszámolók szerint a két gyerek azután menekült el, hogy öt hónapon keresztül folyamatosan verte és éheztette őket mostohaanyjuk, Ann Cox. A kínzásokban részt vett édesapjuk is, aki a nő utasításait követve bántalmazta gyermekeit. A fiúkat a nő rendszeresen megbilincselte, gyakran a konyhabútorhoz rögzítve őket, jeges vízbe rakta őket, valamint rizsszemekre térdepeltette.

Huszonnégy

Olykor különböző tárgyakkal, köztük sodrófával, klopfolóval és konzervnyitóval ütlegelte őket. A két fiú azután menekült el megbilincselt pénisz, hogy egy nap egész éjszakára olasz péniszek őket, a bilincset a konyhabútorhoz rögzítve. Több órán át voltak ebben a pozícióban, várva, hogy apjuk és mostohaanyjuk elaludjon.

reggeli erekciós videó az erekciót fokozó infúziók

Amikor hallották, hogy mindketten álomba merültek, sikerült kiszabadítaniuk a bilincset a konyhabútorból, és szép csendben kilopóztak a házból. Majd még mindig egymáshoz bilincselve helyi idő szerint reggel hat órakor az idősebb fiú iskolájába mentek, ahol egy takarító jelentette az esetet a hatóságoknak. A bíróság előtt elhangzott tanúvallomások szerint a gyerekek láthatóan alultápláltak voltak, testüket ütésnyomok borították, kezük pedig a duplájára volt dagadva a rendszeres megbilincselésektől.

megnagyobbodott péniszek után pénisz tippek, hogyan kell használni

Ann Cox büntetéséről áprilisban dönt a bíróság. Minden egyes gyermekbántalmazási vádért 8-tól 12 évig tartó börtönbüntetést kaphat, és az ügyészek közölték, azt fogják kérni a bíróságtól, hogy azokat egymás után töltse le. Így elvileg akár évig tartó börtönbüntetést is kaphat.

A pornó hazudik! Mi az ideális (férfi) méret?