6 természetes mód a potencia növelésére

Energia-erekció. 4 dolog, ami merevedési zavart okozhat

A rendszeres, nagy mennyiségű alkoholfogyasztás, a dohányzás, a kábítószer fogyasztás szintén károsítja az ereket, így a nemi szervek ereit is.

rossz merevedés 28 éves

Cukorbetegeknél szintén szerepet játszik az érkárosodás, de emellett a diabétesz egyik szövődménye a sokidegkárosodás, a polyneuropathia is hozzájárul a szexuális zavarok kialakulásához.

Minél hosszabb ideje áll fenn a cukorbetegség, annál nagyobb valószínűséggel léphetnek fel szexuális problémák.

4 dolog, ami merevedési zavart okozhat

Bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is előfordulhatnak különböző mechanizmusú szexuális problémák. Pszichés energia-erekció A szexuális vágy hiányának hátterében a szervi okokon kívül pszichés okok is állhatnak.

a gyermeknek nincs merevedése, mit kell tennie

A stressz és a szexuális élet között nagyon szoros a kapcsolat. A energia-erekció és a fizikai stressz stresszhormonok képződését válthatja ki a szervezetben, mely kedvezőtlenül hat a nemi életre a szexhormonok termelődésének csökkenése révén.

A rohanó életritmus, a rengeteg munka mellett kevés idő jut magunkra, a kikapcsolódásra, a párunkra, családunkra, mely szépen lassan testi és lelki egészségünk rovására megy.

erekciós konzultáció

Idővel energia-erekció kör alakulhat ki, a létrejött szexuális zavarok miatt kudarctól való félelem jelentkezhet, a szexuális kapcsolatok kerülése. A különböző szervi, lelki okok összefonódhatnak, egymással kölcsönhatásba kerülhetnek. Forrás: WEBBeteg.

pénisz u ember hossza