Intim szőrtelenítés - igazi férfimunka

Borotvált pénisz. Lányok! Szőrös vagy a borotvált pénisz jön be jobban?

Tartalom

  Szerző: Fenyõ Bori Egy svájci felmérés és borotvált pénisz abból készült tanulmány összefoglalta mindazt, ami örök kérdés: milyen is az ideális pénisz.

  Az orvosok összesen nőt kértek meg, hogy foglalják össze véleményüket. A nőket különböző korosztályból válogatták tól 45 éves korig.

  miért tűnik el mereven az erekció ha a pénisz puha az erekció során

  Egy kérdőívet kellett kitölteniük, melyben a résztvevők fontosság szerint osztályozták az egyes jellemzőket, ennek végeredménye pedig alátámasztja, hogy tényleg nem a méret a lényeg. Első helyen végzett a fontossági sorrendben a pénisz általános külső megjelenése, tehát hogy összességében mennyire jóleső ránézni.

  miért válik gyengévé az erekció milyen kövér pénisz

  Igaz, ez azért elég sok mindent takarhat egyénenként Második helyezett lett a szeméremszőrzet. Nem derül ki a felmérésből, hogy a megkérdezett nők inkább a természetes vagy inkább a csupasz idomokat kedvelik-e, de az biztos, hogy ez olyan tulajdonság, mely a kiszemelt nő ízléséhez könnyedén alakítható.

  Darázscsípés, méhcsípés: hagyja a kalciumot és az ecetes borogatást, nem segít Egy-két évtizeddel ezelőtt még teljesen természetesnek vettük, hogy a nemi szerv, az bizony szőrös.

  Holtversenyben a harmadik helyet kapta a bőr és a pénisz kerülete. Figyelem: a hossz még mindig nincsen sehol!

  a pénisz nyújtásáért mit kell tenni az erekció leesése érdekében

  A makk formája következik a fontossági sorrendben, így a hossz csak ezt követően, a hatodik helyre érkezett be. A herezacskók kinézete a szinte teljesen lényegtelen, utolsó előtti helyet nyerte meg, legkevésbé borotvált pénisz szempontnak pedig a húgycsőnyílás kinézete és elhelyezkedése bizonyult.

  erekcio novelese gél vagy krém a pénisz megnagyobbodásához

  Egy év eleji kutatás szerint egyébként az átlagos hosszúság a férfi nemiszervek esetében 13,12 cm, bár ez a jelek szerint nem különösebben lényeges, legalábbis a nőknek. Kiderült ezen felül az is, hogy egy nyugalmi állapotban lévő, átlagos pénisz kerülete 9,3 cm, míg merev állapotban az átlagos kerület 11,66 cm-re nő.

  a pénisz megnagyobbodásának régi módszere mi lenne a jobb pénisz